Social Icons

sâmbătă, 19 ianuarie 2013

White cracked nails

Buna tuturor!

Pentru ca in seara asta sunt....in a contemplative mood(de vina fiind un blog pe care l-am descoperit acum...3 ore) va las doar cu pozele cu manichiura fara alta palavrageala.






Kisses,
G.


vineri, 11 ianuarie 2013

Deep Orchid

Am revenit!

Clar ceva este in neregula cu mine:)).Am perioade cand nu postez saptamani intregi si acum fac 2 postari intr-o singura seara?Desigur,asta nu o sa se repete prea curand pentru ca o sa intru in febra invatatului:-<.
Cum am zis si aici, machiajul acesta a fost gandit ca fiind unul simplu(doar o linie de tus) pentru ca vroiam mai mult sa testez rujul de la Avon-Deep Orchid dar asta nu s-a intamplat, evident, pentru ca odata ce m-am apucat nu m-am putut opri si parca vroiam sa incerc toate produsele noi :)). Daca nu as fi fost ferm convinsa ca nu arata bine ,probabil ati fi vazut si un albastru(tot cu sclipici).
Sunt curioasa,a cazut cineva pe gheata care a acoperit azi asfaltul din Bucuresti?Eu una,era cat pe ce sa cad....si sa fiu muscata de 2 catelusi "draguti".









Kisses,
G.


Uninspired nails

Hello,hello!

Deci ca sa nu va speriati prea tare,o sa fac un intro;)). Am inceput prin a-mi aplica o baza rosie si mi-am zis ca parca ar mai merge ceva.Dar ce? Si am tot cautat si incercat si buline si linii si inimioare si nu imi ieseau de nici un fel,dar absolut nimic nu imi reusea sau placea. Pana la urma am zis fie ce-o fi si am bagat acolo si un verde sclipicios si un gri si lac cu sclipici si parca nu mai aratau asa plictisitoare.Si de parca nu era de ajuns am mai "aruncat" si niste buline,sa fie.Evident cand totul a fost incheiat am zis:de ce nu le-am lasat eu rosii simple?8-| dar ma rog.
Aici e "minunatia" de manichiura:







   O sa revin cu o postare a unui machiaj pe care l-am facut mai mult ca sa testez un ruj;)).



Kisses,
G.

vineri, 4 ianuarie 2013

Mettalic Grey

Well.....La multi ani  tuturor si va doresc ca noul an sa aveti parte numai de lucruri bune si impliniri atat pe plan profesional cat si pe plan personal. Avand in vedere ca nu prea sunt pe inspiratie acum, o sa trec direct la ce mi-am propus ,adica sa va arat machiajul pe care l-an purtat in seara dintre ani si care mi-a placut la nebunie.Sunt insa dezamagita de poze(mai am mult de lucrat la capitolul asta,eventual un aparat nou:-"....just sayin') pentru ca nu se vede machiajul cum era in realitate,ci mult mai pal:((.Gata,am zis ca nu vorbesc mult si tot am vorbit.
Va las cu pozele:





Produse folosite:
Fata: Primer Sephora
          Fond de ten Astor
          Pudra compacta Astor
          Anticearcan Oriflame
          Blush Victoria's Secret
Ochi: Primer E.l.f
          Paleta farduri crema Maybelline
          Paleta de 120 de culori(alb sidefat,gri,negru)
          Rimel Avon-Super Shock
Buze: Ruj Sephora nr.3



Kisses,
G.